Плащане, доставка и цени

Начини на плащане ,съпътстващи документи и доставка

     Цени

Посочени цени са за минимални количества от 5 бройки.

Цените са с включен ДДС за определените минимални количества за покупка.

За пазаруване на единични бройки цената посочена е без включен ДДС или се обадете на посочените телефони за договаряне на единична покупна цена.


    Начини на плащане

* С наложен платeж при получаване на стоката;

*Всички разходи по доставката на стоката са за сметка на купувача;

 

         Съпътстващи документи:

Стоката се изпраща с касова бележка или фактура, ако е поискана такава и са въведени коректно необходимите данни. С доставката получавате и гаранционна карта, ако производителят на изделието предоставя такава.

Вид на гаранционната карта с касовата бележкаДоставка


 *Разходите за доставка се формират въз основа на теглото на отделните артикули по ценовата листа на Куриерска фирма Еконт Експес.
 *Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка до 3 работни дни като общ срок на доставка.
 *Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида и начина на транспорт.
Предаване на стоката
 *Стоката се предава на Клиента или на друго лице, намиращо се на посочения от клиента адрес на доставката. Приемащото лице потвърждава с подписа си получаването на стоката от името на Клиента.
 *При предаване на стоката Клиентът или лицето по ал. 1 подписват придружаващите я документи.
 *При отказ извън случаите по чл. 13, ал. 1, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за връщане на стоката. В този случай Клиентът е длъжен да обезщети "intermagbg.com"  за всички вреди и пропуснати ползи, включително и за всякакви други разходи извън разходите за доставка и връщане на стоката, настъпили в следствие на отказа.
* В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, "intermagbg.com" се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички допълнителни разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.
 *Стоката става собственост на клиента, след нейното заплащане на куриера. В случаите, когато е платена по банков път - след одобрението и получаването и от куриера. До този момент тя е собственост на „intermagbg.com“.

Стоки на изплащане чрез TBI Leasing

TBI Bank е част от групата на TBIF Financial Services B.V, към която принадлежат и утвърдените на българския пазар марки TBI Credit, TBI Leasing и TBI Rent.

Kато част от голямото семейство на TBIF Financial Services B.V,TBI Bank си поставя за цел да предложи на клиентите си модерни продукти, гъвкави схеми на изплащане на потребителски кредити и атрактивни промоции.

Какво е потребителски кредит Бързи покупки?

Бързи покупки от Ти Би Ай Банк е Твоят кредит в магазина!

Модерен, бърз и удобен начин за покупки на изплащане, който ще ви създаде удобството да пазарувате всичко от което имате нужда, без да влагате голяма сума пари.

Защо да изберете Ти Би Ай Банк?

 • Качествено и бързо обслужване
 • Бързо одобрение
 • Без поръчител
 • Възможност за избор на първоначална вноска
 • За всички лица навършили 18 години
 • Финансира всички стоки над 100 лв.
 • Достъпни месечни вноски
 • Удобен начин на разплащане
 • Много възможности за погасяване

Параметри на Бързи покупки от Ти Би Ай Банк:

 • От 100 до 7500 лв., в зависимост от Вашите нужди и желания.
 • Срок на изплащане от 3 до 36 месеца, по Ваше желание.