• Професионален електродъгов апарат MМА400I с дигитален дисплей трифазен

Електрожена е специално изработен за хора работещи с най-висока степен на квалификация на заваряване-"заварчик на тръби" (паспортчик), специализиран е за хора работещи в рудници тецове и места с високо технологични ремонтни дейности. Вградената програма в апарата от ,която по време на процеса може да се регулира финно ампеража позволява на непрофесионалните заварчици да извършват с лекота този процес.

Електрожените с IGBT технология,които предлагаме , са апарати с най-новата разработка на базата на IGBT транзистори, предназначени за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Предимствата на тези електрожени са: намалено импулсно натоварване на мрежата – за предприятия, които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа прилагането на IGBT технологията позволява да се инсталират повече заваръчни постове. Заваряването не причинява смущения в мрежата – енергията, запасена в кондерзаторната група, изглажда падовете и пиковете по линията дори в момента на заваряване. Прецизен контрол на заваръчният ток- комутацията на напрежението се осъществява с IGBT транзистори. Те се включват и изключват с честота от 800 до 4000 пъти за секунда. За разлика от всички други заваръчни апарати, които се включват от заваръчното управление, но остават включени, докато мрежовото напрежение премине през "0", то при транзисторите се управлява както включването тока и изключването, което позволява прецизно управление на заваръчния ток.Само времето, през което IGBT транзисторите са включени (ширината на импулса), определят енергията, която се подава към заваръчния апарат. 

Технически характеристики: 

Инверторен електрожен DC за ръчно електродъгово заваряване ММА400I


Входящ волтаж:3PH AC 380V(+-15%)


Напрежение на празен ход: 61V

Консумиран ток макс.: 38.4А

Инсталирана мощност: 25.3кVA

Тегло: 27кг


Приложими електроди:всички видове електроди.


Вградени функции:

-IGBT технология 

-функция Hot Start - за лесно запалване на дъгата

-функция Anti Stick - прекъсване на захранването, за избягване на залепването на електрода за материала. Защита от пренапрежение

-функция за финно регулиране на ампеража

-VRD функция с възможност за избор

-дигитален дисплей

Професионален електродъгов апарат MМА400I с дигитален дисплей трифазен

  • Код: MMA400I
  • Наличност: Налично
  • 876.00лв

  • без ДДС: 730.00лв


Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 81.76 лв.

12 x 81.76 лв.